Bekijk het origineel

Thuistips, service

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Thuistips, service

3 minuten leestijd

Nostalgisch plaatje: oude pomp met fleurige bloemen
Terdege heeft bij een handwerkzaak twee prachtige Lanarte borduurpakketten voor u gevonden die u via ons kunt bestellen. Haal de natuur in huls met dit fraaie geborduurde schilderij met pomp, terracottapotten en niet te vergeten de vogeltjes. Als het klaar is meet het 29x39 cm (zonder passepartout). Het wordt geborduurd op borduurstof van 10,5 draden per cm. In het pakket zit verder DMC splijtzijde, een naald en een duidelijke werkbeschrijving. Bestelnummer 34198. De prijs van dit sfeervolle schilderij is ƒ 69,95. Abonnees betalen slechts ƒ 61,95. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Deze telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is.

De vier jaargetijden van Marjolein Bastin
Alle vier seizoenen in één pakket. Het wordt geborduurd op borduurstof van 10,5 draden per cm. Het pakket is compleet met DMC garen, telpatroon en naald. Op de foto zijn de vierjaargetijden afzonderlijk ingelijst, afmeting 1072x872 cm per schilderijtje. U kunt er echter ook één schilderij van maken, de afmeting is dan + 20x25 cm. De borduurstof bestaat uit één geheel. Als u er vier schilderijtjes van wilt maken, moet u er zelf vier lapjes van knippen. Bestelnummer 33847. Dit pakket kost ƒ 29,95, voor abonnees ƒ 23,45. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Deze telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is.

Hoe u bestelt
U kunt deze borduurpakketten bestellen door het desbetreffende bedrag + de verzendkosten over te maken op bankrekeningnr. 65.33,15.309 van Terdege in Apeldoorn, onder vermelding van het bestelnr. en uw naam en adres. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het bedrag + verzendkosten over op giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoorn en vermeid daarbij het gewenste bestelnr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 april 1994

Terdege | 88 Pagina's

Thuistips, service

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 april 1994

Terdege | 88 Pagina's

PDF Bekijken