Bekijk het origineel

Vorstelijk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vorstelijk

1 minuut leestijd

Prinses Margriet en haar neef Willem-Alexander hielden zich onlangs beiden bezig met de jeugd. De prinses verrichtte de officiële opening van kinderdagverblijf "Onder een dak" te Amersfoort; voor het jongerenproject "De trein van 1 voor allen" gaf de Prins van Oranje het startsein.

"Onder een dak" is een dagverblijf voor kinderen met een achterstand in verstandelijke en soms ook in lichamelijke ontwikkeling. Met "De trein van 1 voor allen" wil het Nationaal Comité jongeren betrekken bij de herdenking van 4 en 5 mei. Het comité verbindt jaarlijks een artikel uit de Grondwet met herdenking en viering; dit jaar is dat artikel 1.

In de trein bevindt zich een tentoonstelling van het Joods Historisch Museum, maar ook een podium waar popgroepen zullen optreden. Verder is er ruimte voor debat. De trein komt in elke provincie een week te staan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 8 maart 1995

Terdege | 96 Pagina's

Vorstelijk

Bekijk de hele uitgave van woensdag 8 maart 1995

Terdege | 96 Pagina's

PDF Bekijken