Bekijk het origineel

Met Terdege naar de Zaanse Schans: varen en samenzang

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Met Terdege naar de Zaanse Schans: varen en samenzang

3 minuten leestijd

Voor het vierde achtereenvolgende jaar stelt uw familieblad u in de gelegenheid om een gezellige dagtocht mee te maken. Met eigen mensen en in eigen sfeer. Samen met Kreijkes Vakantie Idee hebben we weer een prachtige en afwisselende tocht voor u uitgestippeld. Ga mee naar de Zaanse Schans en geniet van het afwisselende landschap en de prachtige natuur.

Dit voorjaar speelt water een grote rol op onze tocht. Eerst gaat de reis naar de Zaanse Schans in Noord-Holland. Kenmerkend voor deze streek is het polderlandschap met molens en de karakteristieke, groene houten huisjes. U krijgt gelegenheid om alles op uw gemak te bekijken, ook vanaf een boot waarmee u een rondvaart maakt over de Zaan.

In een restaurant in Westzaan gebruiken we de lunch. Daarna rijden we richting Haarlem en steken met een pont het Noordzeekanaal over. We vervolgen de reis dan zoveel mogelijk over binnenwegen naar de Vinkeveense Plassen. Alweer water, maar toch weer heel anders dan in de Zaanse Schans.

In Loenen aan de Vecht kunt u, zittend op een terras aan de Vecht, genieten van uw kopje koffie of thee met... Dit blijft nog even een verrassing!

Samen zingen
Kenmerkend voor onze dagtochten -onze gasten van de vorige jaren weten het ongetwijfeld nog- is het samen zingen. In Loenen aan de Vecht hopen we dat ook te doen, bij het orgel in de Hervormde kerk, waar u ook iets verteld wordt over de geschiedenis van deze kerk.

Via een prachtige route langs de Vecht met zijn oude buitenverblijven en herinneringen aan rijke, lang vervlogen tijden rijden we naar Voorthuizen voor een heerlijk afscheidsdiner.

Ga gezellig mee en ontdek hoe mooi en afwisselend ons kleine landje is. En wie weet, ontmoet u oude bekenden of worden er nieuwe vriendschappen gesloten.

                              ------------------------------

Informatie

Voor deze uitstekend verzorgde dagtocht ('s morgens en 's middags koffie/thee met wat erbij, een lunch en een diner) betaalt u als Terdege-abonnee ƒ 99,50. Niet-abonnees betalen ƒ 114,50.

U kunt kiezen uit twee dagen: woensdag 17 of 31 mei. We hopen om ongeveer 8.00 uur vanuit ons kantoorgebouw aan de Laan van Westenenk 12 in Apeldoorn te vertrekken om 's avonds daar, boordevol indrukken, om ongeveer 20.30 uur terug te zijn.

U kunt zich telefonisch opgeven, 055-495333, vragen naar Rika Beunk. U mag uiteraard ook een briefje of briefkaart sturen naar Terdege, Postbus 75,7300 AB Apeldoorn, t.a.v. Rika Beunk. Geeft u zich snel op, want wie het eerst komt, het eerst maalt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 22 maart 1995

Terdege | 80 Pagina's

Met Terdege naar de Zaanse Schans: varen en samenzang

Bekijk de hele uitgave van woensdag 22 maart 1995

Terdege | 80 Pagina's

PDF Bekijken