Bekijk het origineel

Oma's en moeders: leg de breipennen maar vast klaar ...

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Oma's en moeders: leg de breipennen maar vast klaar ...

2 minuten leestijd

Wii bieden u opnieuw een leuk kindertruitje aan voor een lage prijs. Deze keer nnet daarop Beertje Paddington. Dit figuurtje komt uit een Engels kinderboekje en is op dit moment heel erg populair. Op de foto ziet u een truitje met dit beertje zittend op een boomstam.

De kleur van het truitje is rood, de boorden zijn geel en kobaltblauw, deze komen overeen met de kleuren waarin Beertje Paddington is ingebreid. Het truitje kan zowel door meisjes als door jongens gedragen worden.

Het pakket bestaat uit voldoende garen (100% acryl) voor de maten 74 t /m 116 (1 - tot 4-jarigen). Het truitje is goed wasbaar en wordt gebreid op nld. nr 3. Het beertje wordt zoveel mogelijk ingebreid, de rest wordt erop gemaasd.

U betaalt voor dit voordelige pakket slechts ƒ 19,95. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Deze telt u op bij de ƒ 19,95. Bestelnummer BP 50495.

                              ------------------------------

Beertje Paddington, voor in de kinderkamer

Beertje Paddington is heel leuk op een kindertrui, maar ook als opfleuring van de kinderkamer Op dit "schilderij" ziet u de vier jaargetijden met Beertje Paddington. Het wordt geborduurd op aïdastof.

Het pakket bevat naast voldoende stof ook voldoende DMC splijtzijde (12 kleuren), een naald en een overzichtelijk telpatroon. De afmeting is (incl. lijst en passepartout) 32x32 cm. De prijs is ƒ 37,95. Abonnees betalen slechts ƒ 29,45. Bent u langer dan vijf jaar abonnee dan betaalt u ƒ 27,95. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Die telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnr. 3455.

Let op: Als u het breipakket en het borduurpakket tegelijk bestelt, dan hoeft u maar 1 x de verzendkosten te betalen (ƒ 4,- i.p.v. ƒ 8,-). Beide pakketten zijn ook op de beurs Wegwijs te koop. U bespaart dan nog eens ƒ 4,00 verzendkosten! Indien uitverkocht, dan kunt u de pakketten bestellen zoals op deze pagina vermeld.

                              ------------------------------

Hoe u bestelt

U kunt deze pakketten bestellen door het desbetreffende bedrag plus de verzendkosten (ƒ 4,—) over te maken op bankrekeningnr 65.33.15.309 van Terdege in Apeldoorn, onder vermelding van het bestelnr. en uw naam en adres. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het juiste bedrag over op giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoorn en vermeld daarbij het gewenste bestelnr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 april 1995

Terdege | 79 Pagina's

Oma's en moeders: leg de breipennen maar vast klaar ...

Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 april 1995

Terdege | 79 Pagina's

PDF Bekijken