Bekijk het origineel

Vorstelijk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vorstelijk

1 minuut leestijd

De jaarlijkse uitreiking van de Zilveren Anjers had ditmaal plaats op 21 juni. Zoals gebruikelijk was de locatie het Koninklijk Paleis op de Dam. Als regent van het Prins Bernhard Fonds reikte prins Bernhard de onderscheidingen uit. De Zilveren Anjers worden toegekend aan mensen die zich vrijwillig en onbetaald inzetten voor de cultuur in Nederland, Nederlandse Antillen of Aruba. Onder de onderscheidenen bevond zich ook de koster van de St. Janskerk in Gouda, de heer N. Metselaar. In de dertig jaar van zijn kosterschap heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van de Goudse Glazen. Hij geeft daarover jaarlijks tientallen lezingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 12 juli 1995

Terdege | 72 Pagina's

Vorstelijk

Bekijk de hele uitgave van woensdag 12 juli 1995

Terdege | 72 Pagina's

PDF Bekijken