Bekijk het origineel

Tuinagenda als dagboek

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Tuinagenda als dagboek

2 minuten leestijd

Ze zijn er weer, de tuinagenda's. De een nog fraaier uitgevoerd dan de ander Heerlijk om te krijgen en fijn om te geven. Naast het agendagedeelte staan de meeste agenda's vol tuintips. Ook plezierig om zelf wat tuinaantekeningen te maken. Soms kan het handig zijn om iets wat opvalt en wat aangepast moet worden alvast te noteren in de maand waarin dat kan. Een varen blijkt in de zomer Ze zijn er weer, de tuinagenda's. De een nog fraaier uitgevoerd dan de ander Heerlijk om te krijgen en fijn om te geven. Naast het agendagedeelte staan de meeste agenda's vol tuintips. Ook plezierig om zelf wat tuinaantekeningen te maken. Soms kan het handig zijn om iets wat opvalt en wat aangepast moet worden alvast te noteren in de maand waarin dat kan. Een varen blijkt in de zomer veel groter te worden dan men dacht. Door rond half oktober te noteren dat de varen verplant moet worden, vergeet men het niet! Vaak zijn de agenda's zo fraai dat ze bewaard worden. Zo kan men door de jaren heen een heel persoonlijk tuinboek krijgen!
De Tuinagenda 1996 van Julia Voskuil oogt heel fleurig, is praktisch en handzaam, en biedt veel informatie over sierplanten en eetgewassen, groenten en fruit en besteedt extra veel aandacht aan rozen. Verder veel nuttige tips en een actueel hoofdstuk over "ziekten en plagen".
De 'Tuinagenda 1996" is een uitgave van Terra, Zutphen, telt 144 pag. en kost ƒ 24,50.

-------------------------------------------------------------------------------------

Snoeihout beschermt
Laat waar mogelijk wat bundels snoeihout liggen. Ook een laagje losse takken kan aantrekkelijk zijn voor kleine dieren die, door het netwerk van takjes, niet bereikbaar zijn voor hun vijanden. In takkebossen broeden roodborst en winterkoning en onder de bossen vinden de egel, wezel en het hermelijntje beschutting, naast tientallen andere kleine dieren zoals duizendpoten, pissebedden en spinnen in alle soorten en maten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 december 1995

Terdege | 96 Pagina's

Tuinagenda als dagboek

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 december 1995

Terdege | 96 Pagina's

PDF Bekijken