Bekijk het origineel

Creatief Thuistips

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Creatief Thuistips

2 minuten leestijd

Rustieke linnenkast opent haar deuren...

Normaal gesproken ligt het linnengoed keurig verborgen achter de deuren van de kast. Dit borduurpakket toont ons een geopende linnenkast, compleet met gehaakte kastrandjes. Er valt ook niets te verbergen: Het linnengoed ligt keurig gerangschikt. Het pakket is samengesteld uit voldoende stof (kaasiinnen, 10-draads), borduurgaren, naald en duidelijk telpatroon. Het schilderij meet als het klaar is 25x25 cm. (incl. lijst en passepartout, wordt zonder lijst en passepartout geleverd). De prijs van dit complete pakket is ƒ 44,75. Abonnees betalen slechts ƒ 34,95. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Die telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnummer 2426.Geborduurde bijbeltekst

Een bijbeltekst aan de muur is een waardevolle wandversiering. Deze keer is een tekst genomen uit Ps. 100: „Dient den Heere met blijdschap". Het formaat van het pakket is 23x18 cm (excl. lijst en passepartout). Het pakket bestaat uit stof (10-draads aftelstof, 100% katoen), voldoende garen en een overzichtelijk telpatroon. Dit pakket kost voor abonnees ƒ 23,95, niet-abonnees betalen ƒ 29,95. De verzendkosten bedragen .f 2,50. Die telt u op bij het bedrag dat u van toepassing is. Bestelnummer Nom. 11.Zo bestelt u

U kunt deze borduurpakketten bestellen door het desbetreffende bedrag plus de verzendkosten over te maken op bankrekeningnr 65.33.15.309 of giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoorn; vermeld daarbij het gewenste bestelnr Bestelt u beide pakketten tegelijk, dan betaalt u alleen de verzendkosten van het borduurpakket met de linnenkast: 

f

4,00.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 29 mei 1996

Terdege | 72 Pagina's

Creatief Thuistips

Bekijk de hele uitgave van woensdag 29 mei 1996

Terdege | 72 Pagina's

PDF Bekijken