Bekijk het origineel

Zoveel hoofden...

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zoveel hoofden...

4 minuten leestijd

Kok-kerk
Mag ik ds. Baan een voorstel doen n.a.v. zijn "Beurtelings" van 4 februari? Ga uit in de heggen en steggen, onder verslaafden en zwervers, en dwing ze in de kerken. Er is nog plaats. Maar laat Kok niet beginnen waar de kerk het heeft laten liggen! En zou Kok kerken bouwen, hoe gauw zullen we die weer afgebroken hebben? Ons past met Jeremia te getuigen: We liggen in onze schaamte en onze schande overdekt ons. Ik hunker er (als exGer.Gemmer) naar dat we in onze vaderlandse kerk weer de zuivere leer mogen horen (die er trouwens gelukkig nog is). Maar als ik dan zo'n BeurteHngs lees, dan denk ik: De hand in eigen boezem! Wij hebben God op 't hoogst misdaan Zij behaalde 200 puzzelpunten: H. van Ek, Maartensdijk W. Fijnekam, Bleskensgraaf Annette Hazeleger, Nij kerkerveen H. Holl-Vos, Wijk en Aalburg P. Maljaars, Nunspeet fam. G.J. 't Mannetje, Stellendam T. van Dieren, Moordrecht fam. K. Snijder, IJsselmuiden C.G. Steendam-Kruidhof, Kantens H. Sterken, Hasselt C. Veldhuizen-Zeggelaar, Zeist N. Verduyn, Stolwijk Voor de tweede keer 200 punten: A. Bovendorp, 't Loc (Oldebroek) J.C. Brouwer-Boertjens, Biddinghuizen J.H. van Ewijk, Zeist G. van Goor, Tiendeveen fam. H. Grootveld, Gameren H.J. Haartsen, Rijswijk C. Hofland-van de Bos, Sliedrecht J.C. van Hofwegen, Alblasserdam M. en C. de Jonge, Kapelle H. van Keulen, Kesteren G. Talen, Staphorst S. IJzerman, Nieuw-Beijerland Lia van Westreenen, IJzendoorn J.P. van de Wetering, Nederhemert Voor de derde keer 200 punten: Deze rubriek is bedoeld om te reageren op de redactionele inhoud van Terdege. Uw bijdrage mag niet langer zijn dan 175 woorden en moet voorzien zijn van de titel van deze rubriek en uw naam en adres. Plaatsing van ingezonden brieven betekent niet dat wij met de inhoud daarvan instemmen. De redactie behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen bepaalde reacties in te korten of niet te plaatsen. Wij zijn van 't heilspoor afgegaan Ja, wij en onze leiders tevens!

Klederdrachten
Het is onze bedoeling om voor het jaar 1999 een Terdege-kalender uit te brengen met foto's van mensen in klederdracht. We hebben al heel wat foto's in ons bezit, maar zouden er graag nog meer willen maken. Kent u mensen die nog in klederdracht gaan of bent u op de hoogte van bijzondere gelegenheden waarvoor mensen zich speciaal in klederdracht hullen? Zo ja, dan zouden we het fijn vinden wanneer u dat even aan ons vertelt. U kunt schrijven naar Redactie Terdege, Postbus 75, 7300 AB Apeldoorn of bellen naar de rePuzzelaars die hun puntenaantal willen weten of andere vragen hebben, gelieven een aan henzelf geadresseerde briefkaart of minstens een postzegel voor antwoord in te sluiten. E. Wassenaar Margreet van den Bosch, Nieuwer ter Aa L. de Kruyf, Zeist fam. G. van Logchem, Nunspeet N. Oreel-Adriaanse, Middelburg fam. C. Slingerland, Oud-Beijerland fam. J.L. Treur, Waarder M.S. van Veldhuizen-van Vreeswijk, Scherpenzeel G. Verhoef, Voorthuizen T. Winter-Gorter, Assendelft Voor de vierde keer 200 punten: Mw. v. Bale, Den Haag H. Benjamins, HoUandscheveld J. Bor-van Dienst, HardinxveldGiessendam W van den Bosch, Nieuwer ter Aa J. Brouw, Rotterdam mw. N. Bij de Vaate, Rijssen M. Duyster-van Bergeijk, Wijk en Aalburg Gerda Duyzer-Kuyntjes, Brakel A. de Graaf, Maasdam G. Geneugelijk, Ede

Psaltnzangdag
De aanvangstijd van de Psalmzangdag op Tweede Paasdag in de Bovenkerk in Kampen is niet 13.30 uur, zoals in de vorige Terdege stond, maar 14.30 uur.

Spreekuur
In de rubriek Spreekuur in de vorige Terdege is een regel weggevallen. De zin aan het eind van de tweede kolom moet als volgt luiden: Een ziekte van de alvleesklier of bloedverlies in de darm (zoals bij een tumor!) kan eveneens een oorzaak zijn. Ten slotte is er nog de mogelijkheid dat in het darmkanaal verkeerde bacteriesoorten gaan overheersen en abnormale gassen gaan produceren. G. Visser, Rijsenhout mw. T. van Welie, Rhoon G. van 't Wout, Gorinchem Van harte gefeliciteerd! U kunt kiezen uit zes verschillende prijzen. Wilt u uw keuze bekendmaken op de eerstvolgende briefkaart met oplossingen? Wij sturen dan de prijs zo snel mogelijk toe.

- Terdege bewaarbanden, 2
handige opbergmappen voor Terdeges voor één jaargang. - Praktische autOStoeltaS, in zwart nylon met vrolijke kleuraccenten. Ideaal voor kinderen om in de auto spulletjes op te bergen. De tas hangt u aan de achterkant van de voorstoel. - Parkerpen met Terdege logo in fraai geschenkdoosje. - Echt leren broekriem, verkrijgbaar in 2 kleuren: bruin en zwart. Maat 105. De riem is gemakkelijk zelf in te korten. Kortom, echt een prijs voor de mannelijke puzzelaars! Vermeld

duidelijk welke kleur u
wenst. P.S. Het kan enkele weken duren voordat u de riem onrvangt! o.a. te besteden bij Blokker, V &D, Intratuin, diverse bouwmarkten etc. U kunt de bon bij veel winkels inwisselen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 april 1998

Terdege | 100 Pagina's

Zoveel hoofden...

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 april 1998

Terdege | 100 Pagina's

PDF Bekijken