Bekijk het origineel

Zoveel hoofden,

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zoveel hoofden,

4 minuten leestijd

Beurtelings
In Beurtelings in de vorige Terdege, getiteld "Euthanasie in de politiek" en geschreven door dr. J. van der Wal, staat de zin „Met name trof me het bericht dat ook kinderen tot 12 jaar een verzoek hiertoe zelfstandig moeten kunnen indienen." Het gaat echter om kinderen vanaf 12 jaar.

Papier
Tot mijn grote teleurstelling moet ik mijn instemming betuigen met een eerder ingezonden stuk aangaande de kwaliteitsvermindering van het Terdegepapier. 't Is met recht oud papier. Bovendien ruikt het afschuwelijk. Dit kan toch niet jullie bedoeling zijn? ledere keer opnieuw een onaangename start van m'n zo gewaardeerde blad. Bent u a.u.b. bereid er iets aan te laten doen ten gunste van het lees- en geurplezier? Zij behaalden 200 puzzelpunten: J.A. Lankhaar, Werkendam T. van Oostenbrugge, Bruinisse J. Wisse-Sturm, Meliskerke Voor de tweede keer 200 punten: fam. Van Bruchem, IJsselstein G. v.d. Kolk, IJsselmuiden J.L. Koeman, Garnwerd J. van Liere, Oostdijk Voor de derde keer 200 punten: M.L.P. Drooger, Scheveningen J. Gouman-van Loenen, Heerjansdam J. van Heerde-Visser, Rotterdam B.C. van de Wetering, Lisse Voor de vierde keer 200 punten: mw. A.N. van Bochove, Capelle a/d IJssel

Wisselstroom
D.P. Bijl, Elburg Q.D. van de Dool-Blom, Meerkerk G.C. van de Dooi-Donker, Noordeloos fam. A. van Dijk, Utrecht E.M. van de End, Linschoten A.E. de Jong-Piet, Uithoorn WH. de Jong, HardinxveldGiessendam Pieterjan Kazen, Sliedrecht F. Klaassen, Harderwijk W. Koelewijn, Lisse B. de Koning, Strijensas C.K. het Lam-Donker, Lexmond J. Lugthart-Huls, Hattemerbroek J. Meijer-Voortman, Ouderkerk a/d Rijn mw. A. Prins, Hoogeveen M. Reyngoudt, St. Philipsland R. Rijkse, Yerseke Anja van Veenschoten, Otterlo K.C. Verhoef-de Haan,

Van harte gefeliciteerd! U
kunt kiezen uit zes verschillende prijzen. Wilt u uw keuze bekendmaken op de eerstvolgende briefkaart met oplossingen? Wij sturen dan de prijs zo snel mogelijk toe. - Terdege bewaarbanden, 2 handige opbergmappen voor Terdeges voor één jaargang. - Praktische autOStOeltaS, in zwart nylon met vrolijke kleuraccenten. Ideaal voor kinderen om in de auto spulletjes op te bergen. De tas hangt u aan de achterkant van de voorsteel. Vakantiefoto's van vroeger Een verbouwd kippenhok als zomerhuisje, met alleen koud stromend water. Een bakhuisje voor vier personen en wassen aan de pomp. Een caravan in eivorm. Van Rotterdam naar de Veluwe met de auto en bij Soesterberg stoppen, want in één ruk was veel te lang... Vakantie in de jaren vijftig/begin zestig. In de komende zomer willen we daar in Terdege wat van laten zien. Heeft u vakantieherinneringen en vakantiefoto's uit de periode van ca. 1950-1965 en wik u andere Terdegelezers daarvan laten meegenieten? Ze zijn van harte welkom. U kunt ze tot 1 juli opsturen naar: Terdege Vakantiefoto's, Postbus 75, 7300 AB Apeldoorn. Voor geplaatste foto's wordt een vergoeding gegeven. Vermeld er (voorzover bekend) bij waar en wanneer de foto's genomen zijn. Alvast hartelijk bedankt voor uw inzending. - Parkerpen met Terdege logo in fraai geschenkdoosje. - Echt leren broekriem, verkrijgbaar in 2 kleuren: bruin en zwart. Maat 105. De riem is gemakkelijk zelf in te korten. De riem in bruin is ook verkrijgbaar in maat 110. Vermeld de maat bij uw opgave! Kortom, echt een prijs voor de mannelijke puzzelaars! Vermeld duidelijk welke kleur en welke maat u ES. Het kan enkele weken duren voordat u de riem ontvangt! o.a. te besteden bij Blokker, V &D, Intratuin, diverse bouwmarkten etc. U kunt de bon bij veel winkels inwisselen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 mei 1998

Terdege | 84 Pagina's

Zoveel hoofden,

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 mei 1998

Terdege | 84 Pagina's

PDF Bekijken