Bekijk het origineel

Chique en vlotte breipatronen voor kinderen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Chique en vlotte breipatronen voor kinderen

5 minuten leestijd

Pak de breipennen en zet snel steken op! Brei een leuk kabelvest, een chique topje met vestje of een modieus topje met bolero. Heel praktische kleding voor uw (klein)kinderen voor voorjaar en zomer!

Twinsetje voor kleine dametjes
Dit topje met vestje is ook heel geschikt om te dragen naar bijvoorbeeld de kerk of een bruiloft. Op de foto ziet u dat het vestje korte mouwen heeft. Bij de patroonbeschrijving wordt tevens de beschrijving gegeven voor een vestje met lange mouwen. Deze set is dan ook prima te dragen in het voorjaar.
Het wordt beschreven voor de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. De samenstelling van het model is: 100% gemerceriseerd katoen. U gebruikt naalden nr. 2,5 en 3. De gebruikte steken zijn: fantasiesteek volgens telpatroon, ribbelsteek, tricotsteek en gaatjesnld.
Het meisje op de foto draagt een bijpassend tasje. Hoe u dit tasje breit, staat ook beschreven bij de twinset. Van het bijpassende hoedje is geen patroon beschikbaar. U kunt het kant en klaar kopen bij winkels van Phildar (zolang de voorraad strekt).

Jongensvest met kabels
Een vest is eigenlijk een onmisbaar kledingstuk in elke garderobe. Als u het in ecru breit, dan kan uw (klein)zoon het ook voor netjes dragen. Breit u het in een leuke kleur, dan wordt het opeens een stuk sportiever!
Het vest wordt beschreven voor de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. De samenstelling van het model is 100% acryl. U gebruikt breinaalden nr. 3, 3,5 en 1 kabelnaald. De gebruikte steken zijn boordsteek 2/2 en fantasiesteken volgens telpatroon.

Vlot topje met bolero
Kleur mag weer deze zomer! Een leuk topje voor zomerse dagen. De bolero is niet alleen heel modieus maar ook erg praktisch. Daardoor krijgt u een set die in het voorjaar al te dragen is. De beschrijving is voor de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. De samenstelling van het model is: 51% lamswol en 49% acryl. De gebruikte steken zijn boordsteek 1/1 en tricotsteek. Het hoofddoekje is te koop in winkels van Phildar.

Patronen
Abonnees kunnen deze patronen gratis aanvragen. U stuurt een aan uzelf geadresseerde envelop met postzegels (ƒ 1,60 voor 1 en 2 patronen en ƒ 2,40 voor drie patronen) naar Terdege, Postbus 75, 7300 AB Apeldoorn, met vermelding in de linkerbovenhoek van de envelop die aan uzelf is gericht van het door u gewenste patroon: twinsetje, topje met bolero en/of jongensvest.
Bent u geen abonnee en wilt u de patronen bestellen, maak dan ƒ 5,00 over voor 1 patroon, ƒ 7,50 voor twee patronen en ƒ 10,00 voor drie patronen. Maak het bedrag over op bankrekeningnummer 65.33.15.309 of op giro 3185151 t.n.v. Terdege Apeldoorn, o.v.v. wat u wenst: twinsetje, topje met bolero en/of jongensvest. Niet-abonnees hoeven dus geen envelop met postzegel(s) naar ons toe te sturen.

Deze patronen komen uit het Phildar-album kinderen lente/zomer 2001, nr. 345. Garen en accessoires kunt u kopen in Phildarwinkels. Wilt u weten waar in uw buurt zon winkel is, bel dan 013-5052961.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 14 maart 2001

Terdege | 96 Pagina's

Chique en vlotte breipatronen voor kinderen

Bekijk de hele uitgave van woensdag 14 maart 2001

Terdege | 96 Pagina's

PDF Bekijken