Decoratieve ijsblokjes
Frisse zomerdrankjes die heerlijk koel moeten zijn, kunt u serveren met ijsblokjes waarin bloemen en blaadjes van kruiden ingevroren zijn. Zeker als u gasten heeft, is het leuk de glazen te versieren met ijsblokjes met driekleurig viooltje, komkommerkruid, madeliefje, Oost-Indische kers of lavendel. IJsblokjes met blaadjes van munt, citroenmelisse of citroenverbena zorgen voor een fris accent. Daarnaast zijn voor het afmaken van saus of soep ijsblokjes met fijngesneden selderij, peterselie, bieslook of dragon heel handig.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 september 2007
Terdege | 92 Pagina's