Bekijk het origineel

Eigen tuin

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Eigen tuin

1 minuut leestijd

Onze jongste was er altijd een kei in om het oppervlak van de zandbak aanzienlijk te vergroten. Hij gooide kilo’s zand op het terras en het gras en ging daar dan spelen. Inmiddels wordt er minder met zand gespeeld. Wellicht de bak opruimen? Een iets groter terras is niet gek, vindt mijn man. De kinderen hebben andere ideeën: een eigen tuintje!


Ik voel wel wat voor een groente- of kruidentuin.


Maar wat verbouw je op 1,20 meter in het vierkant?


De oudsten dromen echter al van aardbeienvelden, een kersenboom, een druif, sla, rode kool en óók nog bloemen. Er klinken prachtige beloftes over onkruid wieden en slakken verzamelen.


De jongste wil er liever een hut, helemaal voor zichzelf. Volgens mij heeft hij al genoeg schuilplaatsen achter allerlei (daardoor flink gehavende) struiken in de tuin. Maar we willen geen ruzie over een vierkante meter. Zand erover dan maar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 9 mei 2012

Terdege | 100 Pagina's

Eigen tuin

Bekijk de hele uitgave van woensdag 9 mei 2012

Terdege | 100 Pagina's

PDF Bekijken