Bekijk het origineel

Wedstrijd handletteren

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Wedstrijd handletteren

2 minuten leestijd

DE WEDSTRIJD

Handletteren blijft onverminderd populair. Daarom organiseert Terdege in samenwerking met Puntuit, de jongerenredactie van het Reformatorisch Dagblad, een leuke wedstrijd: wie maakt de mooiste gehandletterde poster?

Werkwijze:

Kies een mooie, aansprekende tekst. Dat mag een Bijbeltekst zijn (gebruik de Statenvertaling), maar ook een psalm(regel), lied, gedicht of spreuk.

Handletter de woorden zo origineel en aansprekend mogelijk. Bekijk en deel de promo van deze wedstrijd en het filmpje met tips op terdege.nl/handletteren of de kanalen van Terdege en Puntuit op sociale media.

DE SPELREGELS

Iedereen mag meedoen! Maar er zijn natuurlijk wel spelregels:

* Inzenden kan tot en met vrijdag 16 november 2018.

* Bij voorkeur het werkstuk digitaal insturen via www.puntuit.nl/handletteren. Maak daarvoor een scherpe foto of een scan van je inzending. Geen internet? Stuur dan naar: Terdege, Postbus 613, 7300 AP Apeldoorn, o.v.v. handletter-wedstrijd.

* Maak de inzending op A-4 formaat.

* De winnende inzendingen worden bepaald door een jury die de inzendingen zal beoordelen op drie punten: creativiteit, kwaliteit en afwerking.

* De winnaars worden bekend gemaakt in het dubbeldikke kerstnummer, dat op woensdag 19 december verschijnt en op de Puntuitpagina in het RD van 19 december.

* Vanaf woensdag 21 november mag er gestemd worden voor de publieksprijzen.

DE PRIJZEN

Hoofdprijs: Van de winnende inzending wordt een poster gemaakt die verspreid wordt in ons kerstnummer. Ook krijgt de winnaar van de hoofdprijs een set van drie boeken (‘Handlettering doe je zo’, ‘Werkboek Handlettering doe je zo’ en ‘Journal Handlettering doe je zo’) en een handletterpakket t.w.v. € 40,-.

Tweede en derde prijs: Handletterpakket t.w.v. € 40,-. Beschikbaar gesteld door Royal Talens.

Vierde en vijfde prijs: Drie boeken (‘Handlettering doe je zo’, ‘Werkboek Handlettering doe je zo’ en ‘Journal Handlettering doe je zo’), beschikbaar gesteld door uitg. Moon.

Zesde en zevende prijs: Boek ‘Creatief handletteren & meer’ en een kit met handletterartikelen (t.w.v. € 30,-).

Achtste t/m tiende prijs: “Wenskaarten om te handletteren en te versturen” van Linda Bikker, uitg. De Banier.

Twee publieksprijzen: Een cadeaubon voor een krijtbord t.w.v € 50,-). Boek ‘Creatief handletteren & meer’ en een kit met handletterartikelen (t.w.v. € 30,-).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 oktober 2018

Terdege | 148 Pagina's

Wedstrijd handletteren

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 oktober 2018

Terdege | 148 Pagina's

PDF Bekijken