Bekijk het origineel

Koninginnedag 1991

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Koninginnedag 1991

1 minuut leestijd

We mogen als Nederlandse volk weer Koninginnedag vieren. H.K.H. Prinses Juliana viert haar 82e verjaardag en H.M. Koningin Beatrix werd op 31 januari 53 jaar.

Ons past dankbaarheid jegens de Heere, die tot heden ons vorstenhuis spaarde en ook zegende met nageslacht.
Juist ook In de kerken leven we mee met het wel en wee van ons vorstenhuis, dat vanaf het begin van onze nationale geschiedenis, in de worsteling om kerk en staat (In die volgorde), zo'n belangrijke rol heeft gespeeld, op zijn van God gegeven plááts in die geschiedenis.
Wij bidden alle leden van het Vorstenhuis en met name Prinses Juliana en Koningin Beatrix, alsook Z.K.H. prins Willem Alexander de zegen van de Allerhoogste toe. Zij mochten en mogen treden in een reeks van geslachten, die ooit begon met Willem van Oranje, Vader des Vaderlands en als zodanig diep verankerd is in de ziel van ons volk.
Ook vorsten zijn geroepen tot de lof Gods. Dat zal in de samenleving niet zonder Zegen blijven.

Onderschrift foto:
Foto: Fotobureau Thuring b.v.
Copyright RVD. Voor toestemming Rijksvoorlichtingsdienst.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 april 1991

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

Koninginnedag 1991

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 april 1991

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

PDF Bekijken