Bekijk het origineel

30 april 1992

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

30 april 1992

1 minuut leestijd

Opnieuw mogen we ons Vorstenhuis feliciteren vanwege de verjaardag van H.K.H. Prinses Juliana en van mr. Pieter van Vollenhoven. En ook omdat H.K.H. op 30 april haar verjaardag viert.
Koninginnedag is in Nederland een vrije dag. Velen van ons volk vieren op gepaste wijze deze dag. Onze Koningin begeeft zich met het Koninklijk gezin onder het volk en allerwegen is er sprake van gezellige drukte, waarbij vooral de markten in trek zijn. In ieder geval wordt de nauwe band tussen volk en vorstenhuis op deze dag extra beklemtoond en ook gevoeld.
Ons Vorstenhuis mag zich met name ook verzekerd weten van de hartelijke genegenheid vanuit de gemeenten. Daar vindt van zondag de voorbede plaats. Zeker ook rondom Koninginnedag wordt in de gemeenten de dank gebracht aan Hem, Die ons het Oranjehuis schonk vanaf de wording van onze natie en die tot vandaag Zijn bewarende Hand over dit Huis heeft gelegd.
Wij bidden onze Koningin met de haren Gods zegen toe in haar verantwoordelijke taak voor land en volk.

Voetnoot foto:
Foto: Vincent Mentzel 1990; nr. 1/3.
Copyright: RVD.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 29 april 1992

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

30 april 1992

Bekijk de hele uitgave van woensdag 29 april 1992

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

PDF Bekijken