Bekijk het origineel

Koninginnedag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Koninginnedag

1 minuut leestijd

Aan de vooravond van Koninginnedag spreken we ook nu weer onze gelukwensen uit aan onze Koninklijke familie. H.K.H. prinses Juliana mag haar 84e verjaardag vieren. Tegelijk vieren we de 55e verjaardag van onze Koningin.

We drukken ditmaal bij deze gelukwens af de foto van het gezin van onze Koningin en prins Claus. Er is een tijd geweest dat gevreesd werd voor het voortbestaan van het Oranjehuis. Prinses Juliana was lange tijd de enige telg. Thans is onze koninklijke familie gezegend met een aantal zonen. Wij mogen de hoop en bede uitspreken, dat de monarchie onder ons bestendigd mag blijven en dat een rijke traditie in ons volksleven, met diepe wortels in de geschiedenis, mag worden gecontinueerd. De Almachtige God zegene-prinses Juliana, Koningin Beatrix, prins Claus, prins Willem Alexander en allen, die in wijdere kring tot de koninklijke familie behoren. . .

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 1993

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

Koninginnedag

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 1993

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

PDF Bekijken