Bekijk het origineel

Landelijke zendingsdag GZB

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Landelijke zendingsdag GZB

1 minuut leestijd

Voor de 83ste keer zal D.V. op donderdag 4 augustus de landelijke zendingsdag van de Gereformeerde Zendingsbond in de Ned. Herv. Kerk worden gehouden. Deze bijeenkomst vindt ook dit jaar weer plaats op het terrein aan de Amhemsebovenweg.
Aanvang 10.00 uur, sluiting 15.30 uur. Thema voor deze dag is: Gebed en zending.
De sprekers zijn: drs. P. Koeman, Bilthoven; drs. M. D. Geuze, Noorden; drs. K. van Meijeren, Zwolle; dr. G. van den End, Huizen; ds. C. Snoei, Scherpenzeel.
Informatie over het werk zal worden gegeven door: dhr. P. J. Oudshoorn, zendingsarbeider in Zimbabwe;
mw. W. A. Malaba-Streefkerk, zendingsarbeidster in Kenia; drs. J. A. Wolters, oud-zendingsarbeider Peru.
Er zijn aparte programma's voor kinderen en jongeren. Bovendien wordt een jeugdverhaal verteld door mw. Hetty de Jong (Libanon).
De collecte, die wordt gehouden, is een belangrijke bijdrage aan de noodzakelijke inkomsten voor de voortgang van het werk. Voor dit doel worden tevens diverse artikelen verkocht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 juli 1994

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

Landelijke zendingsdag GZB

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 juli 1994

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

PDF Bekijken