Bekijk het origineel

Koninginnedag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Koninginnedag

1 minuut leestijd

Ditmaal valt de eigenlijke Koninginnedag op zondag. Er is geen betere plaats om deze dag te vieren dan binnen de christelijke gemeente, rondom het geopend Woord.

We danken daar onze goede God, Die opnieuw een jaar heeft toegevoegd aan het leven van H.K.H. Prinses Juliana en daarachter - want zo wilde onze vorstin het zelf gevierd hebben - van H.M. Koningin Beatrix.

Wij bidden hen beiden als ook het gehele vorstenhuis het geluk toe, dat ligt in de vrede van de Gekruiste en Opgestane Christus.

Wij zijn diep dankbaar dat God ons vandaag déze koningin geeft. Als we alleen al denken aan de stijl en waardigheid, waarmee onze vorstin recent het Israëlisch parlement in de Knesseth te Jeruzalem toesprak, dan weten we ons als volk van Nederland zeer bevoorrecht met het feit, dat ons nog een vorstenhuis gelaten is. De Heer zegene onze koningin en behoede haar, de Heere doe Zijn Aangezicht over haar lichten en zij haar genadig.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 april 1995

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

Koninginnedag

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 april 1995

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

PDF Bekijken