Bekijk het origineel

Wisseling van de wacht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Wisseling van de wacht

2 minuten leestijd

Maar, dat was het niet alleen. Wekelijks was er ook de zorg om alles op tijd klaar te hebben en in overleg met de drukker te rangschikken. Op een voortreffelijke manier heeft hij daar vorm en inhoud aan gegeven. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor.

Van der Graaf legt deze pen neer. Leven en schrijven zijn voor hem vermengd. Daarom zullen we ongetwijfeld van zijn pennenvruchten blijven kennisnemen. Dat neemt niet weg dat de Waarheidsvriend ook in zijn leven een zeer grote plaats innam. Nu dat verandert, wensen we Van der Graaf veel sterkte toe bij de verwerking daarvan. Dankbaar mag hij terugzien op de zeer waardevolle bijdragen die hij leverde in Kerk en theologie door middel van het orgaan van de Gereformeerde Bond. We wensen hem toe dat hij de komende tijd dienstbaar mag blijven in de Kerk van Christus met de gaven die hem zijn gegeven. Ook in ons eigen orgaan zullen we van tijd tot tijd nog wel eens iets van hem tegenkomen. Bovendien, de rubriek 'Globaal bekeken' blijft voorlopig nog zijn verantwoordelijkheid.

In dit nummer treft u op pagina twee een eerste artikel aan van drs. P. J. Vergunst, algemeen secretaris. Hij zal vanaf nu de eindredactie van de Waarheidsvriend voor zijn verantwoording nemen. Zijn ervaring als journalist komt hem daarbij zeer goed van pas. Ondertussen beseffen we terdege dat het voor hem een grote klus erbij is. Tevens heeft het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond als beleid geformuleerd dat het niet meer noodzakelijk is dat vanaf nu de eindredacteur op pagina twee wekelijks een artikel levert.

Ook anderen uit het bestuur zullen daarbij betrokken worden. We hopen ondertussen dat ons orgaan niets aan actualiteit, diepte en inhoud inboet. Daar willen we voor waken en samen zorg voor dragen. Dat betekent ondertussen wel dat we onze nieuwe eindredacteur veel inspiratie en wijsheid toewensen bij het schrijven evenals bij het verwerken van de kopij. We hopen dat hij in een goede gezondheid en met veel veerkracht de komende tijd de pen zal hanteren, de zorg zal dragen voor de Waarheidsvriend. Onze God zegene onze broeder. Namens het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond,

D. G. D.KAMPHUIS, VOORZITTER

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 januari 2002

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

Wisseling van de wacht

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 januari 2002

De Waarheidsvriend | 16 Pagina's

PDF Bekijken