Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kerknieuws

1 minuut leestijd

BEROEPEN TE:

Doornspijk (parttime), prop. G.H. Molenaar te Scherpenzeel; Poederoijen-Loevesteijn, prop. A.B. van Campen te Gouda; Hendrik Ido Ambacht (Dorpskerk), A. Robbertsen te Sluipwijk; Vriezenveen (wijk 1), A. Prins te Veenendaal.

BEDANKT VOOR:

Ouderkerk aan den IJssel, L. de Wit te Bleskensgraaf; Houten, H.J. van der Veen te Sliedrecht; Giessendam-Nederhardinxveld (wijk 3), P.M. van ’t Hof te Oude Tonge.


DR. H. VREEKAMP 70 JAAR

Op zaterdag 14 december hoopt dr. H. Vreekamp uit Epe 70 jaar te worden. In 1971 werd hij in Oosterwolde tot predikant bevestigd. Daarna diende hij de Sionskerk in Epe. Van 1984 tot 1999 was ds. Vreekamp als predikant voor buitengewone werkzaamheden secretaris van de Raad voor de verhouding van Kerk en Israël. Daarna was hij tot zijn emeritaat in 2002 beleidsmedewerker Kerk en Israël en Kerk en Theologie bij de dienstenorganisatie in Utrecht. In 1982 promoveerde hij op de studie ‘De vreze des Heren. Een oorsprongswoord in de systematische theologie’.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 december 2013

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 december 2013

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

PDF Bekijken