Bekijk het origineel

HANDBOEKJE VOOR MILITAIREN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

HANDBOEKJE VOOR MILITAIREN

2 minuten leestijd

In dit handboekje, dat werd gedrukt in 1958, zijn o.a. opgenomen enkele adressen, waar militairen in hun vrije tijd huiselijk verkeer zouden kunnen vinden.

Vanzelfsprekend zijn, na 7 jaren, enkele adressen daarvan vervallen, waarom er gevraagd werd om herdruk. Maar daar er van die handboekjes nog bijna 350 ex. voorradig zijn, bestaat thans het voornemen, een nieuwe lijst van adressen enz. te doen drukken.

Dit is toch belangrijk genoeg, te meer nog, daar in protestantse mihtaire tehuizen ook al vertoningen zijn aan te treffen waar wij zeer afwijzend tegenover moeten staan, en het dus wel dringend nodig is, dat zoveel mogelijk getracht wordt aan militairen op andere wijze huiselijk verkeer te verschaffen.

Dit geldt dan in hoofdzaak voor gamizoensplaatsen en omgeving, t.w. Bussum, Dordrecht, Ede, Elspeet, 's-Gravenhage, Groot-Ammers, Harderwijk, Hilversum, Katwijk aan Zee, Leiden, Middelburg, Rotterdam-C., Rotterdam-Z., Rijssen en Utrecht.

Wij verzoeken daarom beleefd aan de kerkeraden van genoemde gemeenten of afdelingen, ons liefst zo spoedig mogelijk, en wel gaarne vóór eind augustus a.s. de nieuwste opgaven te willen verstrekken, ook al zouden sommige van die gegevens reeds in het bestaande handboekje voorkomen. De gegevens die daarvoor nodig zijn, zijn, in overeenkomst met het bestaande boekje, de volgende:

Adres kerkgebouw. Godsdienstoefeningen, Catechisaties, adressen van contactpersonen en voor huiselijk verkeer.

Van harte aanbevelend.

Namens de Deputaten Synodi bij de Hoge Overheid.

J. Vermeulen Hzn., scriba

371 West Kinderdijk, Telefoon (01859) 22 28

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 juli 1965

De Wachter Sions | 4 Pagina's

HANDBOEKJE VOOR MILITAIREN

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 juli 1965

De Wachter Sions | 4 Pagina's

PDF Bekijken