Bekijk het origineel

HET Reformatorisch Dagblad.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

HET Reformatorisch Dagblad.

2 minuten leestijd

De Stichting Reformatorische Publikatie te Driebergen heeft deze week haar 6e en laatste Voorlichtingsblad doen verschijnen, waarin melding gemaakt wordt van de voorspoedige ontvnkkelingen tot de uitgave van het Reformatorisch Dagblad.

Hieruit blijkt dat tot hoofdredakteur is benoemd Drs. C. S. L. Janse te Breukelen, universitair medewerker in de politicologie, die in de geref. gezindte tevens bekendheid geniet door zijn aktiviteiten binnen het LandeHjk Verband van Staatkundig Gereformeerde Studieverenigingen en als medewerker van het partijorgaan „De Banier”.

Direkteur van het dagblad werd dhr. K. Bokma te Sappemeer, die tot heden een commercieelorganisatorische funktie bekleedde bij een grote landbouworganisatie te Hoogezand.

Thans wordt door het bestuur van „Het Reformatorisch Dagblad N.V." de verder interne organisatie geregeld en is men bezig de redaktieen administratiestaf te kompleteren.

Het dagbladbedrijf vestigt zich te Apeldoorn en heeft een kontrakt aangegaan met Wegener's Couranten Concern, bij welke het dagblad zal worden gedrukt. De redaktie behoudt daarbij volledige zelfstandigheid.

In verband met de opzegtermijnen van het nieuwe personeel en met de interne voorbereidingen is het niet mogelijk het dagblad

reeds per 1 januari te laten verschijnen. Als definitieve verschijningsdatum is nu bepaald 1 april 1971.

Er zijn momenteel bijna 17.000 potentiële abonnees op het Reformatorisch Dagblad. Voor de beginperiode zijn reeds financiële dekkingsmogelijkheden aanwezig, maar het Voorlichtingsblad wijst tevens op de dringende noodzaak van meer abonnees en aandeelhouders.

Een aandeel in de N.V. bedraagt minimaal ƒ 100, —.

De administratie is gevestigd: Bosstraat 21 te Driebergen, bij welk adres, de aanmeldingen als abonnee en aandeelhouder worden ingewacht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 oktober 1970

De Wachter Sions | 4 Pagina's

HET Reformatorisch Dagblad.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 oktober 1970

De Wachter Sions | 4 Pagina's

PDF Bekijken