Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Beroepingswerk

2 minuten leestijd

's-Gravenhage. Met toestemming van onzen consulent en onder leiding van den Weleerw. Heer, Ds. D. Driessen van's Gravenzande, werd alhier beroepen de Weleerw. Heer Ds. G. Salomons van Amersfoort. Binde de Heere deze roeping op het hart van den beroepen Leeraar en van onze Gemeente, opdat wij mogen verblijd worden met de komst van den man Zijns raads.
Namens den kerkeraad.
J. RUISSAARD, Scriba.

Zeist. Ds. J.W. Geels, te Apeldoorn heeft voor ons beroep moeten bedanken.
DE KERKERAAD.

Maarssen. Onze geachte en geliefde Leeraar, Ds. J.A. Riekel mocht voor het beroep naar Werkendam bedanken; doch maakte J.L Zondag de gemeente bekend, weder een beroep te hebben ontvangen, nu van de gemeente Sliedrecht.
Geve de Heere licht en wijsheid, opdat een beslissing worde genomen, Gode tot eere en, kon het zijn, onze Gemeente tot blijdschap.
C.W. BUIZERT, Scriba.

Apeldoorn. Tot onze groote blijdschap mochten wij Zondagmorgen van onzen geliefden Leeraar, Ds. J.W. Geels, hooren dat ZEerw. voor de roeping der gemeente Zeist had mogen bedanken. Geve de Heere èn kerkeraad en gemeente genade om met deze voor ons zoo verblijdende beslissing in Hem te eindigen, en dat de band tusschen Leeraar en gemeente nog meer versterkt worde. Hij zende ook de teleurgestelde gemeente op Zijnen tijd de man Zijns raads.
Namens den kerkeraad.
J. TEN HOVE, Scriba.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 september 1925

De Wekker | 4 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 september 1925

De Wekker | 4 Pagina's

PDF Bekijken