Bekijk het origineel

„Ambtelijk contact

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

„Ambtelijk contact"

1 minuut leestijd

Een nieuwe periodiek verscheen op ons kerkelijk erf onder bovenstaande naam. Het is het maandblad ten dienste van ouderlingen en diakenen. De verschijning van dit blad betekent tegelijk het einde van ,,Diaconaal Contact", dat speciaal voor de diakenen was bestemd. We verheugen ons zeer over de verschijning van dit nieuwe orgaan. De redactieraad bestaat uit de heren H. W. v. d. Brink, K. Geleynse, Prof. dr J. van Genderen, ds H. Toorman en dr W.H. Velema. De eerstgenoemde fungeert als redactie-adres. De ab.prijs bedraagt ƒ 3,50 per jaar. Jaarlijks zullen 11 nummers verschijnen. Administrateur is J.H. Duyker. Joh. Franklinstraat 84 III, Amsterdam.
Dit nr. telt 12 pagina's — waarvan één blanco — en bevat twee inleidende artikelen van de brs. Geleynse en Drieënhuizen, respect, voorz. van de Ouderlingen en Diakenconferentie, alsmede van prof. van Genderen en prof. Kremer. Met belangstelling zien we de ontwikkeling van dit blad tegemoet. Er is stof genoeg om dit blad te vullen! Voor iedere ambtsdrager in onze kerk is dit orgaan onmisbaar. Laat iedere ouderling, diaken en predikant zich abonneren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 26 januari 1962

De Wekker | 8 Pagina's

„Ambtelijk contact

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 26 januari 1962

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken