Bekijk het origineel

De vakantie is in zicht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De vakantie is in zicht

2 minuten leestijd

Hebt U Uw plannen al klaar? Indien U nog zoekt en overlegt wat het dit jaar worden zal denkt U dan eens over het volgende:
Het CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE COMITÉ „GEZINSVAKANTIEWEEK” organiseert ook dit jaar weer een vakantieweek n.l. D.V. van 29 juni tot 6 juli a.s. in het Ned. Hervormde Vormings Centrum „De Klencke” te Oosterhesselen (Dr.).
Zoals gewoonlijk worden de morgenuren besteed aan bijbelstudie onder leiding van één onzer predikanten. We hopen in de middaguren te genieten van de prachtige natuur die Oosterhesselen en omgeving biedt.
De avonden worden gevuld met ontspannings programma's aansluitend op de morgen bespreking.
Voor velen zal het heerlijk zijn om van de grootste zorg voor de kinderen ontlast te worden en hen toch in de buurt te weten.
De kinderen worden n.l. ondergebracht op ± 3 km afstand van het conferentiegebouw.
Er zijn speciale kinderprogramma's waarbij gerekend is op veel zon, maar ook op regen, zodat ze zowel binnen als buiten onder leiding zich heerlijk kunnen vermaken.
Indien U interesse hebt voor deze week is het van belang dit p.o. schriftelijk mede te delen aan Mej. A. van Wingerden, Predikherenkerkhof 9 te Utrecht, die U gaarne alle gewenste inlichtingen verstrekt.
Daar wij wegens gebrek aan goede ruimte slechts 1 week kunnen beleggen zal de inschrijving naar data van aanmelding plaats vinden.
Kosten voor deelname zijn:
per persoon ƒ 95,— per week
echtpaar ƒ 165,— per week
kinderen 0-2 jaar ƒ 30,— per week
kinderen 3-10 jaar ƒ 50,— per week
kinderen 11-15 jaar ƒ 60,— per week
Mochten deze kosten door bijzondere omstandigheden een bezwaar voor U zijn, schroomt U dan niet kontakt met ons op te nemen.
Daar ons werk gesteund wordt, is zo nodig reductie mogelijk.
Chr. Geref. Comité
Gezinsvakantie-week.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 9 februari 1968

De Wekker | 8 Pagina's

De vakantie is in zicht

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 9 februari 1968

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken