Bekijk het origineel

Het is bijna zover

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Het is bijna zover

2 minuten leestijd

Zondag 5 februari a.s. zal de jaarlijkse collecte voor hulpverlening aan kerken en christenen overal in de wereld worden gehouden. In de dienst van het Woord, in de dienst van het gebed en in de dienst van het offer zult u daaraan worden herinnerd.
Waarvoor wordt hulp gevraagd?
-voor het langlopende landbouwproject op Celebes, waar met steun van ir. J. de Vries gewerkt wordt aan de verbetering van de landbouw in het gebied van de Toraja-kerk
- voor het Hollandse weeshuis in Korea, waar kinderen worden opgevangen in een christelijke omgeving
- voor het Boaz-project in Brazilië, waar uitgaande van de Hollandse emigrantenwerk in Carambeï arme Braziliaanse boeren geholpen worden een eigen bedrijfje te beginnen
- voor steun aan de christelijke kerk van Nigeria, die hulpwerk verricht in de Sudan
- voor steun aan theologen uit in moeilijke omstandigheden verkerende kerken in Oost-Europa, opdat het christelijk getuigenis ook daar voortgang kan hebben
- voor hulp aan het werk van „De Regenboog", waardoor aan drugs verslaafde jongeren in Amsterdam kunnen worden opgevangen en begeleid.
Hulp aan kerken en christenen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa.
U kunt helpen. Dat is een voorrecht en een verantwoordelijkheid. Deputaten zijn dankbaar dat door uw gave dit werk kan worden gedaan en vertrouwen dat met uw hulp dit werk kan worden voortgezet.
Deputaten Hulpverlening
Giro 53 53 00
t.n.v. Kerkelijk Bureau der
Chr. Geref. Kerken te Schiedam

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 3 februari 1978

De Wekker | 8 Pagina's

Het is bijna zover

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 3 februari 1978

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken