Bekijk het origineel

Jaarvergadering V.G.S.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jaarvergadering V.G.S.

1 minuut leestijd

Op D.V. zaterdag 31 maart a.s. zal in het congrescentrum „De Doelen" te Rotterdam de jaarvergadering van de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs (V.G.S.) worden gehouden. Aanvang 10.00 uur.
De heer C. Bregman te Hendrik Ido Ambacht, leraar Nederlands aan de reformatorische scholengemeenschap „Guido de Brès" te Rotterdam en eindredacteur van „De Reformatorische School", hoopt alsdan een referaat te houden over: „De invloed van de school op het leesgedrag van onze jeugd".
Ook vermeldt de agenda verkiezing van bestuursleden.
De volgende dubbeltallen zijn voorgesteld:
a. A.L. de Boo (aftredend); Ir. P. Slijkhuis te Delft.
b. W. van 't Hul (aftredend); Mr. L. van de Kam te IJsselmuiden.
c. K. Meuleman jr. (aftredend); K. van der Steeg te Elspeet.
Een bezinnend slotwoord zal gesproken worden door het bestuurslid ds. D.J. Budding, Nederlands Hervormd predikant te Nederhemert.
Voor deze vergadering zijn uitgenodigd afgevaardigden en overige leden van de bij de V.G.S. aangesloten schoolbesturen en kerkeraden, zomede onderwijsgevenden.
Wij hopen dat velen hun medeleven met het reformatorisch onderwijs zullen tonen door van hun belangstelling voor deze vergadering blijk te geven.
Het bestuur.
Ds. M. Golverdingen, voorzitter
A.L. de Boo, secretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 23 maart 1984

De Wekker | 8 Pagina's

Jaarvergadering V.G.S.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 23 maart 1984

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken