Bekijk het origineel

Theologische Hogeschool

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Theologische Hogeschool

1 minuut leestijd

Tot praetor van de studenten is de heer P.F. Boomsma benoemd. Op 1 januari 1985 volgde hij de heer S. Otten in deze functie op. Het adres van de heer Boomsma is: De Eglantier 217, 7329 DG Apeldoorn, tel. 055-42 09 59.
Deze mededeling is speciaal van belang voor de kerkeraden van vacante gemeenten, die op zondagen in het tweede halfjaar van 1985 (vanaf half september) studenten zouden willen laten voorgaan in de kerkdiensten. Afspraken voor die periode worden met de praetor gemaakt, die dan weer overlegt met het college van hoogleraren.
Volgens de regeling die tot aan de cursus 1984-1985 gold, dienden de verzoeken eind april en eind oktober bij hem binnen te komen. Dat is nu gewijzigd in: in februari en in september. Februari is de maand voor aanvragen voor de maanden september tot december, september de maand voor de aanvragen voor de maanden januari tot en met juni.
Namens het college van hoogleraren,
J. van Genderen, h.t. rector

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 januari 1985

De Wekker | 8 Pagina's

Theologische Hogeschool

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 januari 1985

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken