Bekijk het origineel

Persbericht, Jaarvergadering V.G.S.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Persbericht, Jaarvergadering V.G.S.

2 minuten leestijd

De jaarlijkse algemene vergadering van de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs(V.G.S.) zal gehouden worden op D.V. zaterdag 2 mei 1992 in het congresgebouw „De Doelen" te Rotterdam. Aanvang 10.15 uur, ontvangst met koffie 9.45 uur.

Het thema van deze jaarvergadering is „De plaats van het eerste vak in het reformatorisch voortgezet onderwijs". Dit thema zal door een tweetal personen worden uitgewerkt, t.w. door drs. O.J. Capellen, directielid van en leraar godsdienst aan de scholengemeenschap Pieter Zandt te Kampen, wiens referaat als titel heeft „Positiebepaling naar buiten" en door drs. H.G. Leertouwer, leraar godsdienst en maatschappijleer aan de scholengemeenschap Guido de Brès te Rotterdam, wiens referaat als titel heeft „Positiebepaling naar binnen''.

Ook vermeldt de agenda verkiezing van bestuursleden.
De volgende dubbeltallen zijn voorgesteld:

M.C. Abrahamse (aftredend)
J. de Voogd te 's-Gravenpolder

H. Brand (aftredend)
W.A. de Jong te Kockengen

vacature ds. D. J. Budding (die zijn bestuurszetel wegens drukke werkzaamheden ter beschikking heeft gesteld):
ds. J.C. de Groot te Dordrecht
ds. R. Veldman te Ouddorp

C.N. van Dis (aftredend)
ir. A.W. van der Vlies te Zwijndrecht

Een bezinnend slotwoord zal gesproken worden door het bestuurslid ds. C. Harinck.

Voor deze vergadering zijn uitgenodigd afgevaardigden en overige leden van de bij de V.G.S. aangesloten schoolbesturen en kerkeraden, zomede onderwijsgevenden.
Wij hopen dat velen hun medeleven met het reformatorisch onderwijs zullen tonen door van hun belangstelling voor deze vergadering blijk te geven.

Het bestuur,
ds. M. Golverdingen, voorzitter
A.L. de Boo, secretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 mei 1992

De Wekker | 8 Pagina's

Persbericht, Jaarvergadering V.G.S.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 mei 1992

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken