Bekijk het origineel

Curadomi start op Internationale Dag voor het Leven

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Curadomi start op Internationale Dag voor het Leven

2 minuten leestijd

Nederland heeft er een christelijk bureau voor thuiszorg bij: Curadomi b.v., organisatie voor thuiszorg. De doelgroep is iedereen die thuiszorg nodig heeft en dat wil krijgen van personeel met een christelijke levensovertuiging en prolife zorgvisie. Op de Internationale Dag voor het leven, donderdag 1 juni, is Curadomi officieel met haar activiteiten naar buiten getreden. Het logo wordt gevormd door een zorgende hand die beschikbaar is voor iedereen die daarom vraagt. Curadomi start in de Betuwe en de West-Bommelerwaard. Curadomi biedt thuiszorg aan mensen die daardoor eerder uit het ziekenhuis kunnen worden ontslagen en biedt thuiszorg aan stervenden. Ook mensen met een indicatie voor een verpleeg- of verzorgingshuis kunnen door Curadomi worden geholpen.
Het bureau van Curadomi is zeven dagen per week, 24 uur per dag, bereikbaar via het centrale nummer: 0682-12340. Het personeel van Curadomi wordt regelmatig bijgeschoold op het gebied van pijnbestrijding en terminale zorg.
Particuliere zorgverzekeraars vergoeden de zorg van Curadomi, maar ook het ziekenfonds RZR uit Doorwerth wil de aanvullende zorg van Curadomi vergoeden. Er zijn gesprekken gaande met andere zorgverzekeraars over de betaling van deze identiteitsgebonden zorg. Cliënten kunnen bij de directeur van Curadomi, drs. A. de Heer, informeren of ze in aanmerking komen voor vergoeding van de zorg door Curadomi.

Voor meer informatie:
Curadomi b.v., organisatie voor thuiszorg, t.a.v. de heer drs. A. de Heer, directeur
Postbus 315, 4190 CH Geldermalsen. Tel. 03455-80556

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 juni 1995

De Wekker | 16 Pagina's

Curadomi start op Internationale Dag voor het Leven

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 juni 1995

De Wekker | 16 Pagina's

PDF Bekijken