Bekijk het origineel

„Op onderzoek uit...!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

„Op onderzoek uit...!"

2 minuten leestijd

Dat is het thema wat centraal staat op het Jeugdappel van het Landelijk Contact Jeugdverenigingen Christelijke Gereformeerde Kerken (LCJ), D.V. 21 oktober 1995. Wij nodigen iedereen, jong en oud, van harte uit tot het bijwonen van deze bijeenkomst.
's Morgens beginnen we om 10.30 uur en 's middags om 14.15 uur. De middagbijeenkomst zal rond 16.00 uur worden afgesloten. Het Jeugdappel wordt gehouden in Aqua Indoor, Dalweg 181 te Soest.
's Morgens wordt door middel van een Bijbelstudie door ds. J. Brons ingegaan op het deelthema „Gezocht", vanuit Hosea 11. Ds. M.J. Kater zal ons heel praktisch iets vertellen over „Onderzoekt de schriften". Vragen als: hoe, wat, wanneer, waarom en waar lezen wij in de Heilige Schrift zullen aan de orde komen.
De landelijke actie t.b.v. Stichting Schuilplaats zal ook tijdens het morgenprogramma afgesloten worden.
In het „Onderzoekt alle dingen" zal ds. R. Kok ons voorgaan. Ds. J. Brons sluit de dag af met een slotappel over het deelthema „Gevonden!".
In de pauze is er naast ontmoeting, zang en het gebruiken van de lunch gelegenheid om twee workshops te bezoeken. Ds. J. van Amstel „kijkt" met ons naar de media en evangelist J.W.N. van Dooijeweert laat ons wat horen over house.
Wij hopen op en en bidden om een gezegende dag.

Commissie Jeugdappel LCJ,
Ria Donker, secretaresse

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 oktober 1995

De Wekker | 16 Pagina's

„Op onderzoek uit...!

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 13 oktober 1995

De Wekker | 16 Pagina's

PDF Bekijken