Bekijk het origineel

Jeugdappèl Landelijk Contact Jeugdverenigingen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jeugdappèl Landelijk Contact Jeugdverenigingen

2 minuten leestijd

Op D. V. zaterdag 18 oktober 1997 wordt het Jeugdappèl van het Landelijk Contact Jeugdverenigingen van de Christelijke Geref. Kerken gehouden.
Het thema is: „Bidden zonder ophouden?!"
Wij nodigen iedereen, jong en oud, van harte uit tot het bijwonen van deze bijeenkomst. Aanvang van de morgenbijeenkomst om 10.30 uur en 's middags om 14.15 uur. De middagbijeenkomst zal rond 16.00 uur worden afgesloten.
Het Jeugdappèl zal worden gehouden in Aqua Indoor, Dalweg 181 te Soest.
„Bidden...of niet?" Over deze vraag denken we eerst na. Ds. L.W. van der Meij leidt dit deelthema in. Ds. A. van Ek zal o.a. ingaan op de inhoud van het gebed tijdens het tweede deelthema: „Bidden...maar wat?"
De landelijke actie „Breng je buren de boodschap" zal tijdens het morgenprogramma worden afgesloten.
Bidden, jawel, maar hoe krijg je antwoord? Dit is een van de vragen die aan de orde komt in het laatste deelthema: „Bidden...en dan..." Ds. W.N. Middelkoop zal hierover spreken. Hij zal de dag met een kort en krachtig appèlwoord afsluiten. In het middaggedeelte staat ook een forumbespreking op het programma. In de pauze zijn er diverse activiteiten. Naast ontmoeting, zang en het bezoeken van de informatiemarkt is er gelegenheid om aan de workshop over orgaantransplantatie deel te nemen. Drs. A.A. Teeuw zal deze leiden. We hopen en bidden om een gezegende dag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 10 oktober 1997

De Wekker | 16 Pagina's

Jeugdappèl Landelijk Contact Jeugdverenigingen

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 10 oktober 1997

De Wekker | 16 Pagina's

PDF Bekijken