Bekijk het origineel

Moeilijker dan je denkt!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Moeilijker dan je denkt!

2 minuten leestijd

Voor de derde keer is het weer zo ver. Ik ga twee weken van mijn zomervakantie doorbrengen op Camping ‘De Put’ in Ottoland. Toen ik me in 2015 voor de eerste keer opgaf had ik niet gedacht dat ik in 2017 weer zou gaan. En nu is het alweer bijna zover. Op het moment zit ik midden in de voorbereidingen. Tussen schoolopdrachten, werk en alle andere dingen door ben ik bezig met dingen aan het regelen en voorbereiden voor mijn periode op de camping.

In april leerde ik mijn team kennen tijdens een landelijk ontmoetingsweekend van Dabar. Een heel aantal van hen kende ik al, maar er zaten ook een paar nieuwe jongeren bij. Vanaf het begin hebben we een klik in het team en dat maakt het allemaal net wat makkelijker. Met elkaar maken we de eerste afspraken die we verder bespreken in de volgende vergaderingen. Dit jaar ben ik teamleider en dus vraagt dat wat meer van me dan als gewoon teamlid. Ik zorg ervoor dat het rooster met alle activiteiten goed op orde is en probeer het geheel een beetje te regelen. Met twee jaar Dabarervaring zou je zeggen dat dit me makkelijk af zou moeten gaan, maar op de een of andere manier is het een stuk drukker dan de andere jaren. Ik zie in dat het tijd is om wat taken over te dragen aan andere teamleden. Dat je bij dit werk God nodig hebt dringt weer tot mij door en ik moet toegeven dat ik God niet helemaal bij dit proces heb betrokken. Tijd voor mij om de voorbereidingen in Gods handen te leggen en mijn stress los te laten. Het gaat niet om mij, maar om Hem.

Anna Laura Visser, lid van de CGK Nieuwpoort, doet voor het derde jaar Dabarwerk op Camping De Put in Ottoland. Zie ook www.dabarwerk.nl.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 21 juli 2017

De Wekker | 20 Pagina's

Moeilijker dan je denkt!

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 21 juli 2017

De Wekker | 20 Pagina's

PDF Bekijken