Bekijk het origineel

NIEUWE AMBTSDRAGERS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

NIEUWE AMBTSDRAGERS

1 minuut leestijd

Nieuwe ambtsdragers

In Vele gemeenten zullen begin januari weer andere broeders in het ambt bevestigd zijn. Naar wij hopen blijven de afgetreden brs. abonné op A.C. zodat onze administrateur tal van nieuwe abonné’s kan inschrijven. Wil elke scriba aan deze zaak wel de nodige aandacht schenken? Dank u.

Conferentie 1963.

Wij zijn dankbaar dat het nov. no. van Ambtelijk Contact deze vergadering zo keurig heeft doen herleven voor de brs. die er waren en dat zij die er niet konden zijn wel een zeer duidelijk beeld hebben gekregen van alles wat er op die dag is geschied. Het zal goed zijn aan het onderwerp dat Dr. Velema voor ons inleidde op de kerkeraadsvergadering nog eens extra aandacht te besteden. Data voor de volgende conferenties: D.V. 16 april Diakonale- en 22 oktober Ouderlingenconferentie. Noteert u het even?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 januari 1964

Ambtelijk Contact | 12 Pagina's

NIEUWE AMBTSDRAGERS

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 januari 1964

Ambtelijk Contact | 12 Pagina's

PDF Bekijken