+ Meer informatie

\ferdwenenArie Boekholt terecht

1 minuut leestijd

SCHIEDAM - Arie Boekholt uit Schiedam is terecht. Vrydagavond keerde de 23-jarige schipperszoon terug by de bevriende familie Zuiddam. Arie was precies een week eerder in overspannen toestand by zyn ouders weggelopen en bleek sindsdien onvindbaar.

Een uitgebreide zoektocht van de Apeldoomse poUtie leverde geen resultaat op. Het vermoeden bestond dat Arie in Gelderland zou rondzwerven. Vrijdagmiddag belde Arie zelf met een zwager om te vertellen dat hij inderdaad „ergens op de Veluwe" zat. 's Avonds nam hij contact op met de familie Zuiddam, die hem wist te bewegen bij hen te komen. Mevrouw Zuiddam wist vanmorgen nog niet waar Arie zich de afgelopen week heeft opgehouden.

Voorlopig blijft de schipperszoon bij de familie Zuiddam. Wel is hij zaterdag en zondag bij zijn ouders op bezoek geweest. Vandaag is deskundige hulp gezocht en wordt bekeken wat verder gedaan moet vrorden.

Arie kampt al geruime tijd met studieproblemen en liep eerder enkele malen weg. Hij keerde echter steeds uit eigen beweging terug.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.