Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Schroefdop versus kurk

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Schroefdop versus kurk

Natuurproduct kan schimmelen, een bijsmaak geven en stevig vastzitten

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Na jaren soebatten lijkt het pleit beslecht. De kurk verdwijnt van de fles. Te beginnen bij de huiswijnen en bij 's lands grootste slijter Gall & Gall. Klachten over de slechte kwaliteit van kurk en het gebruiksgemak van de schroefdop lijken de doorslag te geven.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Schroefdop versus kurk

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's