Gemakkelijke taartbodem
Als het jaar ten einde loopt, komt er in de meeste huishoudens vaker dan anders iets lekkers op tafel. Voor wie ter afwisseling van kerstkransjes en oliebollen een monchoutaart klaarmaakt, heeft mevrouw N. Groenendijk-Breedijk uit Bruchem de volgende goede raad: "Van de vele varianten die er zijn voor de bodem van een monchoutaart vind ik die met bastognekoeken nog altijd het lekkerst. Maar het geknoei in de keuken tijdens het fijnwrijven van de koeken is niet zo prettig. Doe daarom de benodigde koeken in een plastic zak, knoop hem dicht en leg hem op het aanrecht (eventueel een snijplank eronder). Wrijf met de deegroller alles goed fijn. Er ontsnapt geen kruimel. Ideaal dus!"
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 december 2000
Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 december 2000
Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's