+ Meer informatie

Met Terdege naar het Sauerland

Vierdaagse busreis in september

3 minuten leestijd

Al is het alweer een jaar of vijf geleden, heel wat lezers zullen zich nog een verblijf herinneren in een van de Terdege-pensions in het Sauerland. Van recentere datum zijn de dagtochten die door ons familieblad worden georganiseerd. Voor beide evenementen waren en zijn gemakkelijk trefwoorden te vinden: uitstekende verzorging, genieten van prachtig natuurschoon en mooie steden, gezelligheid onder elkaar Dat we ook in de vakantie de gelegenheid hebben om samen te bidden, te danken, uit de Bijbel te lezen, is vanzelfsprekend. Vanuit onze lezerskring wordt geregeld de wens uitgesproken om een meerdaagse vakantietocht te organiseren. We hebben daarom, in overleg met reisbureau Kreijkes, van 6 t/m 9 september 1994 een vierdaagse bustocht georganiseerd naar het vakantiegebied Waldeck-Ederbergland. In het dorpje Dodenau (1400 inwoners) hopen we te bivakkeren in een speciaal voor ons gereserveerd uitstekend hotel, dat van alle gemakken is voorzien en bekend staat om zijn goede keuken.

Uitstapjes
Omdat we de bus toch bij ons hebben zijn er extra uitstapjes georganiseerd. Zowel natuurliefhebbers als geïnteresseerden in de historie zullen daarbij aan hun trekken komen. Een Terdegereis betekent dat u zich helemaal op uw gemak moet voelen. Met genoegen melden we dan ook dat Terdegemedewerker LJ. Ruijgrok als reisleider mee hoopt te gaan. Hij zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Informatie
Wij kunnen onze abonnees deze vierdaagse, geheel verzorgde Terdegereis aanbieden voor de vriendelijke prijs van ƒ 439,50. Bent u geen abonnee dan betaalt u ƒ 479,50. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet; toeslag voor eenpersoonskamer ƒ 48,-. De excursies zijn bij de prijs inbegrepen, alleen de entreegelden moet u zelf betalen. Opstapplaatsen: Rotterdam/Zuidplein, Rotterdam CS, Moordrecht, Utrecht CS, Hoevelaken, Barneveld, Apeldoorn/RD, Rijssen.

Programma
Dinsdag: Lunch in Diepenheim; bezoek aan het Felsenmeer bij Hemer Vandaar naar het vakantieadres in Dodenau.
Woensdag: Via Wildungen naar Fritzlar: bezoek aan de Dom en de oude binnenstad. Daarna naar Waldeck aan de Edersee. Dan naar Arolsen voor een bezoek aan het prachtige paleis waarin koningin Emma werd geboren.
Donderdag: De morgen heeft u ter vrije beschikking. Achter het hotel bevindt zich een "park" met wilde zwijnen, damherten en moeflons. Erg geschikt voor een mooie wandeling. Na de lunch een rondrit door de omgeving.
Vrijdag: Vertrek uit Dodenau. Via Bad Berleburg rijden we naar Kirchhundem; een schitterende tocht. Op de Biggesee maken we een boottocht van circa anderhalf uur Wanneer er nog tijd over is, bezoeken we Attendorn. Daarna terug naar Diepenheim waar we ong. 16.30 uur hopen aan te komen voor een heerlijk afscheidsdinen Wij verwachten voor deze reis veel belangstelling. Wanneer u interesse heeft, meldt u zich dan op korte termijn aan. Bel 055-495333 en vraag naar Rika Beunk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.