+ Meer informatie

PROVINCIAAL JEUGDWERKLEID(ST)ER

1 minuut leestijd

ter voorziening in de vakature, die per 1 augustus 1981 zal ontstaan, door het vertrek van de huidige jeugdwerkleidster. Aan het Centrum zijn nog een jeugdwerkleider en een administratieve medewerkster verbonden. Taakomeehryvlng: Het in samenwerking met de thans werkzaam zijnde jeugdwerkleider mede vorm geven aan het werk van het Provinciaal Centrum in Schoonhoven, het adviseren van de bij de HGJB betrokken clubs en verenigingen in genoemde provincie, het organiseren van kadercursussen, jeugd- en jongerendagen, het onderhouden van kontakten met overheidsinstanties en redaktiewerkzaamheden voor het landelijke blad Bouwstof. Verelaten: - Hervormd van Gereformeerde overtuiging - Bekendheid met het werk van de HGJB - Bereidheid tot werken in teamverband - Minimvun leeftijd 23 jaar - In bezit van rijbewijs B/E - Vooropleiding sociale- of pedagogische academie of gelijkwaardig niveau Salariërlngr: Overeenkomstig de CAO Jeugd- en jongerenwerk, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.