+ Meer informatie

Rooster 1971

1 minuut leestijd

Rooster 1971, uitgave vaa de Bond van Chr. Geref. zondagsscholen in Nederland.

Dit is een nieuwe uitgave. Er is om gevraagd. Ook om begeleidende schetsen. De laatste komen in De Wegwijzer, ook een uitgave van bovengenoemde bond, voor. De bond is er van overtuigd, dat dit roosier voor verbetering vatbaar is. Onze indruk is, dat dil roosier wel aan zijn doel zal beantwoorden. We betreuren hel, dat naast de teksten in Staten-vertaling ook de teksten in de nieuwe vertaling zijn opgenomen. De aanduiding van de Knige gezangen als gezang 2 enz. lijkt ons niet juist. Wij houden het bij de aanduiding van Lofzang van Maria, enz. We verwachten, dat vele zondagsscholen van dit rooster gebruik /uilen maken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.