+ Meer informatie

ACTIES

1 minuut leestijd

De vereniging tot bescherming van dieren vraagt zich in haar maandblad dan ook af, wat haar te doen staat. Het antwoord hierop is ook te vinden. „Doorgaan met acties en propaganda en vooral het verzamelen van betrouwbare en zakelijke informatie. En waar van wetgevende maatregelen sprake kan zijn, de invloed aanwen den om de dierenmishandelingen t( gen te gaan. „In het ^bewust m'aken van de comsument, lïgt ook (;en grot< en noodzakelijke taak", aldus de vereniging. IVIen doet dit dan ook in het geciteerde maandblad met een aantal foto's van vangstmethoden, met als schrille tegenstelling een verwerkte dierenhuid als versiering op de mantel. Om aan de acties meer bekendheid te geven gaat men in de komende 'tijd stickers en affiches uitgeven waarop het dierenleed aan de kaak wordt gesteld. Hopelijk gaan de ogen van velen eindelijk open!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.