+ Meer informatie

Bedrijven in cijfers

2 minuten leestijd

• De nettowinst van het detailhandelsconcern Macintosh is in de eerste zes maanden van dit jaar uitgekomen op ƒ 11,4 miljoen tegen een incidenteel verlies van ƒ 1,9 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. Hiermee is de eerder uitgesproken verwachting dat het resultaat duidelijk zou verbeteren, ruimschoots gerealiseerd. • Op een van ƒ 45 miljoen tot ƒ 50 miljoen gestegen omzet heeft Nedap, leverancier van informatie- en bewakingssystemen, de winst vóór belastingen in de eerste helft van het jaar zien stijgen van ƒ 4 miljoen tot ƒ 4,6 miljoen. De bedrijfswinst verbeterde van ƒ 4,4 miljoen tot ƒ 5,1 miljoen. • De winst voor belasting van de Britse National Westminster Bank is in de eerste helft van dit jaar met ruim 76 procent gekelderd van 431 miljoen pond sterling tot 101 miljoen pond (ƒ 334 miljoen). Het resultaat viel financiële analisten nog mee. Zij hadden gerekend op een winst van ten hoogste 60 miljoen pond. • Groothandel Sligro heeft in de eerste zes maanden van dit jaar de nettowinst zien stijgen met 4,5 procent van ƒ 2,62 miljoen in dezelfde periode 1990 tot ƒ 2,73 miljoen. De omzet nam met bijna 9 procent toe van ƒ 227 miljoen tot ƒ 247 miljoen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.