+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Baarn (buitengewone wijkgemeente), J. A. de Koeijer te Wilnis; te Hekelingen en Simonshaven, J. E. W. Nicolai te Scheveningen; te 's-Gravenhage-Loosduinen, R. J. de Vries te Harlingen.

Aangenomen: het beroep door de generale synode tot predikant voor buitengewone werkzaamheden (raad van deputaten Samen op Weg), B. Wallet te Utrecht; naar Groede en Schoondijke en Waterlandkerkje (beiden part-time), mevr. A. M. van Andel en F. S. J. van der Sar te streekgemeente Midden-Limburg (beiden part-time).

GEREF. KERKEN VRIJG.

Aangenomen: naar Lincoln (Canada, CRC), G. A. Snip te Langeslag.

GEREF. GEMEENTEN

Beroepen: te Goudswaard, L. Blok te Nunspeet; te Lelystad, J. S. van der Net te Dordrecht; te Dirksland, N. W. Schreuder te Goes.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.