+ Meer informatie

"Cheider" vraagt aandacht op Israël-zondag

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - De Stichting Joodse Kindergemeenschap "CHEIDER" te Amsterdam vraagt ter gelegenheid van de Israël-zondag (6 oktober) speciaie aandacht van gemeenten en predikanten.

„Sinds 1974 biedt deze traditioneel-joodse scholengemeenschap aan leerlingen uit heel Nederland de gelegenheid naast het gewone onderwijsprogramma speciaal joodse lessen te volgen. Het kader van het toekomstige jodendom wordt op deze school gevormd", aldus de stichting.

Het gebouw van "Cheider" „barst uit zijn voegen, nieuwbouw is dringend nodig, de kosten bedragen 2,7 miljoen gulden. Een groot deel van de kosten komt niet voor subsidie in aanmerking".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.