+ Meer informatie

Na twintig jaar herenigd

2 minuten leestijd

ROANOKE (AP) - Aan de zoektocht van de op 2-jarige leeftijd geadopteerde Tammy Harris uit de Amerikaanse staat Virginia naar haar moeder, is kort geleden een eind gekomen, toen bleek dal moeder en dochter al zes maanden met elkaar samenwerkten in een kruidenierswinkel.

De 22-jarige Tammy Harris was ongeveer een jaar op zoek naar haar moeder, toen ze erachter kwam dat het haar collega Joyce Schultz was.

De ontdekking werd op gang gebracht, toen de 44-jarige Joyce Schultz Tammy drie weken geleden hoorde klagen hoe moeilijk het was om informatie te krijgen over haar biologische ouders. Toen Tammy haar geboortebewijs meenam naar haar werk wist mevrouw Schultz, die al jaren op zoek was naar haar drie kinderen, dat ze haar dochter had gevonden. ' In plaats van dat te zeggen vroeg ze Tammy een babyfoto van zichzelf mee te nemen. Maar ook nadat Tammy dat had gedaan, en ze helemaal zeker was van haar zaak, zei mevrouw Schultz niets, bang als ze was dat haar dochter haar niet aardig zou vinden. Na een paar dagen echter vroeg Tammy, die zich afvroeg waarom ze haar babyfoto had moeten meenemen, haar op de man af: „Ben je mijn moeder?"

Mevrouw Schultz zegt naar haar dochter en twee zoons te hebben gezocht vanaf het moment dat ze haar door de kinderbescherming werden afgenomen, omdat ze om redenen die ze niet wil noemen ongeschikt zou zijn als moeder. Mevrouw Schultz en haar dochter, die haar moeder direct na haar ontdekking in de armen viel, zijn van plan samen op zoek te gaan naar hun respectievelijke zoons en broers, Tim en Terry.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.