+ Meer informatie

Overal worden de Oranjes gevraagd

1 minuut leestijd

Prinsesjuliana ontvangt de nationale revalidatieprijsl992, f 10.000,-, en schenkt het bedrag aan De Wielewaal. Ah herinnering ontvangt ze een beeldje. Mr Pieter van Vollenho ven was aanwezig op de Grebbeberg tijdens de dodenherdenking op 4 mei en défilé afneming in Wageningen op 5 mei door Prins Bemhard, ter herdenking van de capitulatie in 1945.

Voor de 40e keer werden de Bloemendagen in Litnmen georganiseerd. Prinses Margriet verrichtte de opening en stond op een gegeven moment oog in oog met zichzelf. Prinses Margriet was in Dieren t.g.v. het 100-jarig bestaan van de Gazelle Rijwielfabriek. Zij legsymbolisch de laatste hand aan de 8.000.000e Gazellefiets

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.