+ Meer informatie

Vrouw (20) overlijdt na ongeval Benthuizen

3 minuten leestijd

BENTHUIZEN - Een 20-jarige vrouw uit Boskoop is gistermiddag aan de gevolgen van een verkeersongeval in Benthuizen overleden. De jonge vrouw raakte zondag ernstig gewond toen zij met haar auto van de weg raakte en tegen een paal van een privéoprit tot stilstand kwam, aldus de politie. Zij werd overgebracht naar een ziekenhuis, waar ze een dag later aan haar verwondingen overleed. Een 17-jarige jongen die bij haar in de wagen zat, raakte lichtgewond.

Lijnbus Gouda met stenen bekogeld

GOUDA - Een ruit van een lijnbus van Connexxion is gistermiddag in Gouda ingegooid met stenen. In een bocht bij de De Rijkestraat werd een ruit van de bus geraakt. Een vrouw werd onwel. Zij werd door ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd. Een passagier van de bus heeft enkele jongeren gezien, van wie er in elk geval een met een steen naar de bus zou hebben gegooid. De politie neemt de zaak hoog op en heeft een onderzoek ingesteld.

Hagenaar overlijdt aan verwondingen

DEN HAAG - Een 37-jarige Hagenaar is gisteren alsnog overleden aan de gevolgen van zijn verwondingen die de man vorige week maandag op onbekende wijze had opgelopen aan het Kamperfoelieplein in Den Haag. Toen troffen politieagenten de man gewond op straat aan voor een portiek van een woning. De politie hield later op de dag een 48-jarige Hagenaar aan op verdenking van mogelijke betrokkenheid. Hij werd 18 mei weer in vrijheid gesteld.

Verwarde jonge vrouw vernielt aantal auto's

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een 19-jarige vrouw heeft zondagavond op de Maasdijkstraat en de Langeweg in Zwijndrecht een groot aantal auto's vernield. De vrouw, die met psychische problemen kampt, reageerde haar boosheid af op de voertuigen. Later werd ze door de politie aangehouden op de Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht. De jonge vrouw is onderzocht door een hulpverlener.

Geweld blijkt oorzaak dode man Rosmalen

ROSMALEN - Een man die zaterdagmiddag op de Graafsebaan in Rosmalen dood werd aangetroffen, is door geweld om het leven gekomen. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft dat gisteren vastgesteld. Het gaat om een 34-jarige man uit de omgeving van Alkmaar zonder vast verblijfadres, aldus de politie gisteren. De man is waarschijnlijk al gewond geraakt in een nabijgelegen woning. In de berm van de Graafsebaan bezweek hij aan zijn verwondingen.

Twee gewonden na steekpartij Rotterdam

ROTTERDAM - Een 37-jarige Rotterdammer en een 34-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel zijn zondagavond bij een steekpartij op de Brielselaan in Rotterdam gewond geraakt. De man uit Capelle stak de Rotterdammer meerdere malen in de buik. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De aanvaller raakte zelf ook gewond, maar ging er desondanks vandoor. Op het metrostation Churchillplein slaagde de politie erin hem aan te houden.

Man kopt ruit politiebusje in

ROTTERDAM - Een 39-jarige Rotterdammer is zondagavond gewond geraakt toen hij in een politiebus een ruitje inkopte. De man was door de politie aangehouden, omdat hij op het Noordplein een telefooncel had vernield. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Zijn woede bleek in de politiebus nog niet bekoeld. Hij vernielde met zijn hoofd een zijruitje en liep daarbij een hoofdwond op.

Veertien sollicitanten burgemeester Zaanstad

ZAANSTAD - Naar het ambt van burgemeester van de gemeente Zaanstad hebben veertien personen gesolliciteerd, onder wie vijf vrouwelijke kandidaten. Dit heeft mr. H. Borghouts, commissaris van de Koningin in Noord-Holland, vanmorgen meegedeeld aan de raad van Zaanstad. De kandidaten zijn zes PvdA'ers, vier VVD'ers, twee CDA'ers, één GroenLinkser en een D66'er. In september moet er een burgemeester zijn benoemd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.