+ Meer informatie

Het lied in de eredienst

2 minuten leestijd

In de laatste nummers van dit blad hebben we niet gewezen op het verkrijgbaar zijn van de brochure van Ds. M. C. Tanis onder bovenstaande titel. Dat had oorzaak. De voorraad was zodanig geslonken, dat we geen reclame durfden te maken. Er komen echter nog regelmatig bestellingen binnen. Daarom hebben we besloten weer een behoorlijk kwantum te laten afdrukken. Deze zijn naar we hopen al gereed, wanneer dit blad verschijnt. U kunt, wanneer u alsnog de brochure wenst te ontvangen, in elk geval al tot bestelling overgaan. De kosten zijn f 1,60 per exemplaar, over te maken op de girorekening 652422 ten name van Ds. G. Blom te Meerkerk.

We hebben al eens gewezen op de hogere portkosten, maar we willen vast houden aan de eens vastgestelde prijs van / 1,60 per exemplaar. Vooral de laatste tijd is het nogal eens voorgekomen, dat men bij de bestelling vrijwillig meer betaalde. Daarvan maken we dankbaar melding.

Op de ontmoetingsdag, DV te Dordrecht te houden op zaterdag 17 april a.s. hopen we ook voldoende exemplarcn bij ons te hebben. Natuurlijk met de bedocling die aan de man te brengen. Dus, dat weet u nu al vast. Daar kunt u voor de brochure terecht. Dat spaart ons en u kosten en moeite.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.