+ Meer informatie

ijr i^HH^^^S

2 minuten leestijd

11. Ik heb me hier onder een doornstruik verstopt en ik heb een paar uurtjes fijn gerust. Want dat was wel nodig voor me, ik kon gewoonweg niet meer. Wat waren dat bengels hè? Nou hadden ze alles: een mooie tent en een grote bal en nog zoveel dingen meer, maar mij konden ze niet met rust laten. Maar vanidaag zal ik wel zorgen dat ik niet bij ze in de buurt komt En ze zullen mij ook wel niet zoeken hier onder deze struik. Wacht, ik zal me nog eens beter verstoppen onder wat dor gras. Ik vind de mensenwereld erg naar. Ze laten je nooit met rust. En ze komen nog wel naar het duin en het strand om uit te rusten. Maar daar begrijp ik helemaal niets van. Dat komt vast omdat ik maar een domme haas ben. Een dulnhaast En nu moet Ik hier weg, want anders zal het mijn leven nog kosten. En ik wil heus nog wel wat langer leven dan vandaagl Het Ujkt wel alsof ze me altijd moeten hebben. Vandaag had het ook weer heel slecht met me liunnen aflopen. Ik had echt geboft. Ik zag alles en niemand kon mij zien. Ach, eenbeetje bang was ik wel. Vanmorgen heb ik een fijne wandeling gemaakt, 't Was zeker heel vroeg, want ik kwam niemand tegen. Ik ben toch maar weer snel terug gegaan naar mijn fijne plekje. Want daar groeide gras, heerUjk mals gras. Smullen dat ik deed. Ik at mijn bulk dik en rond. Zo langzamerhand rustte ik weer helemaal uit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.