+ Meer informatie

Gemeentemuseum in Elburg start vrijwilligerscursus

1 minuut leestijd

DOORNSP1JK - Het Gemeentemuseum in Elburg start eind januari een cursus voor vrijwilligers. Deze, cursus bestaat uit drie onderdelen: Wegwijs in het museum, rondleiden en begeleiden van educatieve projecten.

De cursus staat open voor iedereen vanaf achttien jaar. Elk onderdeel van de cursus duurt drie middagen van gemiddeld twee uur. Voor de cursus wordt als tegemoetkoming in de kosten een bijdrage van 5 gulden gevraagd. Ook vrijwilligers die zich in 1989 reeds verdienstelijk hebben gemaakt en hun kennis verder willen uitbreiden, zijn van harte welkom. De eerste les begint donderdag 25 januari om 13.30 uur in de kelder van het gemeentemuseum.

Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch opgeven voor de cursus en vragen naar mevrouw E. J. P. van Nieuwenhuyzen (tel. 05250-1341). Uiteraard kan men ook terecht bij het gemeentemuseum, aan de Jufferenstraat 8.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.